About

Spread the love

me_201404Vincent de Groot.

Ik ben een (zelfstandig) software ontwikkelaar.

Op het moment heb ik een opdracht bij de Overheid in Nederland en ontwikkel ik onderstaande Android applicaties. Lees hier bij welke evenementen ik aanwezig ben geweest.

Wilt u contact met mij opnemen? Kijk dan hier.

Android applicaties

Op het moment heb ik twee Android-applicaties in/op ‘Google Play’ staan:

  • WalkTracker

    Een no-nonsense applicatie waarmee uw wandeling geregistreerd kan worden.

  • Ships

    Hiermee kunt u live scheepsinformatie (AIS) uit de ether ontvangen, gebruikmakend van een goedkope DVB-T-DAB-FM-ontvanger.

Hobbies

Eén van mijn hobbies is het leveren van bijdragen aan Wikipedia. Zo ben ik gestart met een aantal artikelen, heb ik tekstuele aanpassingen gemaakt en heb ik foto’s gepubliceerd.

Studies

Ik heb twee studies gedaan, de eerste is Elektrotechniek/Technische Computerkunde aan de Fontys Hogeschool Eindhoven (HTS) en de tweede studie is biologische psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Mijn afstudeerscriptie voor de universiteit heb ik geschreven over narcolepsie.

Tijdens mijn studie ben ik lid geweest van de Europese Studentenvereniging AEGEE en bij AEGEE-Nijmegen ben ik zelfs erelid geworden.

Wie ben ik niet?

Wie heeft er nu niet op zijn naam Gegoogled om te zien wat anderen zien wanneer ze informatie over je zoeken. Denk bijvoorbeeld aan recruiters en overige mensen betrokken bij een sollicitatie. Maar ook gewoon vrienden die wat meer over je willen weten. Tenslotte is het voor jezelf ook erg leuk om gewoon eens je naam in Google in te typen om te kijken wat een zoekmachine over je weet.

Natuurlijk heb ik dit zelf ook al meerdere malen gedaan en wil vast waarschuwen dat de naam ‘Vincent de Groot’ niet echt uniek is.

Leave a comment