Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI DPF (B6)

This stylish dark gray Volkswagen Passat sixth generation (B6) is equipped with a diesel particle filter and a 2-liter diesel engine.   Features First registration: July 17th, 2006 Mileage (end of November 2009): 105.000 km 103 kW / 140 pk 2.0 TDI (1.968 cm3 diesel) Manual gear (6 gears) Front wheel drive Diesel Particle Filter… Continue reading Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI DPF (B6)

OpenSocial: Parsen van gegevens van en naar Flash-movie.

De OpenSocial applicaties worden gerenderd / getoond in een iFrame. Hoe is het nu toch mogelijk om de gegevens die ontvangen worden van OpenSocial te gebruiken in een Flash-movie? FlashVars Een methode is het meegeven van deze data als ‘FlashVars’. Dit is echter niet de mooiste manier. Er kan nu weliswaar gecommuniceerd worden van OpenSocial… Continue reading OpenSocial: Parsen van gegevens van en naar Flash-movie.

Efteling – Wat je altijd al hebt willen weten

Er was eens een attractiepark in de Noord-Brabantse plaats Kaatsheuvel. Begonnen als sport- en wandelpark, vervolgens uitgebreid met een sprookjesbos en met de opening van de spookslot in de jaren 70 van de vorige eeuw, verder uitgebreid met grote attracties zoals de Python, Halve Maen, Gondoletta, Pirana, Fata Morgana, Carnaval Festival, Bobbaan, Droomvlucht, De Vliegende… Continue reading Efteling – Wat je altijd al hebt willen weten